Van Wassenaer Wytema

Wij zijn een kantoor van letselschade advocaten in Haarlem. Graag bieden wij rechtshulp aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten. Wij begeleiden onze cliënten door het doolhof waar zij na zo’n gebeurtenis in terecht komen. 

Uw verhaal telt 

Als u slachtoffer bent van een ongeval of medische fout, dan zoekt u in de eerste plaats erkenning en een luisterend oor: een betrokken gesprekspartner die uw situatie doorgrondt en u juridisch en praktisch kan steunen in een zeer emotionele periode. Wij luisteren naar uw verhaal en staan u bij. 

Resultaat telt ook

Daarnaast heeft u aan ons gedreven advocaten die voor u streven naar de best mogelijke schadevergoeding. Wij zijn ons ervan bewust dat een schadevergoeding de pijn niet wegneemt. Wel is deze vaak nodig om de kosten te dekken die u moet maken als gevolg van het ongeval of de medische fout. Daarom zullen wij er alles aan doen om een schadevergoeding te realiseren.

Daarbij zoeken wij niet alleen naar compensatie in geld, maar ook naar andere manieren om uw situatie zo veel mogelijk te verzachten. Dit alles doen we als het kan in goed overleg met de aansprakelijke partij, en als het nodig is via de rechter.

Over ons

Geertruid van Wassenaer en Evert Wytema zijn twee ervaren advocaten in de letselschadepraktijk. Wij zijn beiden al ruim een kwart eeuw werkzaam in de advocatuur.

Voor ons is elk mens en iedere zaak uniek. Daarom zijn wij niet bang om nieuwe wegen te bewandelen en creatieve oplossingen toe te passen: alles om de specifieke problemen waarin u bent beland zo veel mogelijk te verzachten en uw zaak vlot en met een goed resultaat af te wikkelen.

Wij putten daarbij uit een ruim netwerk van professionals, die wij bij het traject kunnen inschakelen als dat nodig is. U kunt daarbij denken aan arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en rekenkundigen.

Geertruid van Wassenaer en Evert Wytema zijn lid van volgende kwaliteitsverenigingen:

Vereniging van Letselschade Advocaten LSA ASP (Advocaten voor slachtoffers van personenschade) PEOPIL (Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers)Kies uw letselschade advocaat 

 

geertruid_evert_r.jpg

"Als morgen de wereld vergaat, plant ik vandaag mijn appelboom"

(Maarten Luther 1517)

Villa Vredenburgh
Kleine Houtweg 113
2012CE Haarlem

+31 (0)23 820 06 91