Als morgen de wereld vergaat, plant ik vandaag mijn appelboom

- (Maarten Luther 1517)

Over ons


Slachtoffers van een ongeval of medische fout kunnen behoorlijk in de put zitten. Alles staat op losse schroeven: gezondheid, werk, school, relaties, identiteit. Wij zijn letselschade-advocaten, met jarenlange, succesvolle (proces)ervaring. Wij begeleiden u vakkundig door het doolhof waarin het ongeluk u deed belanden, met juridische hulp en een luisterend oor.   

Uit ervaring weten we dat slachtoffers ook behoefte kunnen hebben andere vormen van hulp. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze letselpsycholoog helpt slachtoffers bijvoorbeeld bij het verwerken van het trauma door trainingen, traumatherapie en herstelcoaching. Daarnaast hebben wij een doorgewinterde mediator in ons midden: als een zaak vastloopt kan soms de gang naar de rechter vermeden worden met een mediation-traject. 

Iedere cliënt is anders, wij bieden hulp bij letselschade vanuit meerdere invalshoeken en leveren maatwerk. Een intakegesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. Uw verhaal telt!


Onze experts in letselschade

Pauline Woudenberg

In 2014 ben ik bij Van Wassenaer Wytema begonnen: eerst als juridisch medewerker en vanaf 2015 als advocaat. In 2018 en 2019 was ik bestuurslid van de Jonge Balie Noord-Holland. In 2019 heb ik de Grotius opleiding Personenschade afgerond en sinds juni 2020 ben ik aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Geertruid van Wassenaer

Geertruid van Wassenaer

Ik ben werkzaam in de advocatuur sinds 1986. Vanaf het begin heb ik mij bezig gehouden met verzekeringsrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding. Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Beer Advocaten, heb ik in 2014 samen met Evert Wytema mijn eigen kantoor opgericht.

Evert Wytema

In 1986 ben ik samen met Geertruid beëdigd als advocaat. Onze wegen kruisten in 2004 als letselschadeadvocaten. De afgelopen tien jaren heb ik mij gespecialiseerd in de afwikkeling van vliegtuigongevallen.

Clara

Clara Tilanus

Voor onze cliënten, die het slachtoffer zijn van ernstige, soms zelfs traumatische gebeurtenissen, vind ik professionele begeleiding gecombineerd met persoonlijke aandacht heel belangrijk.

Josefien Gunnink

Mensen willen helpen die slachtoffer zijn geworden, zit in mijn DNA. Dat wist ik al vroeg. Daarom koos ik tijdens mijn studie bewust voor de afstudeerrichting personenschade.

Onze expertise

Verkeersongevallen

Voetgangers en fietsers in het verkeer zijn kwetsbaar omdat motorvoertuigen een groot gevaar voor hen kunnen betekenen.

Medische aansprakelijkheid

Ons kantoor heeft veel ervaring met de afwikkeling van zaken tegen ziekenhuizen en artsen.

Mediation

Bij mediation gaat het niet om juridische standpunten maar om het verhaal erachter. Het zijn wensen en belangen die tellen, niet wie er ‘gelijk’ heeft.

Deelgeschilprocedure

Soms is het nodig om in uw zaak tegen de verzekeringsmaatschappij bij de rechtbank te procederen.

Vliegrampen

Wij zijn meerdere malen betrokken geweest bij de afwikkeling van diverse vliegtuigongevallen.

Bedrijfsongevallen

Als u tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden schade oploopt, bijvoorbeeld omdat u van een stellage valt of vanwege een defecte machine, wordt gesproken van een bedrijfsongeval.

Strafzaak

Wij staan cliënten regelmatig bij in de strafzaak tegen de dader die letsel heeft veroorzaakt.

Aansprakelijkheid voor dieren

De bezitter van een dier is in beginsel aansprakelijk voor schade die dat dier toebrengt ook als hij geen schuld heeft aan het gedrag van het dier.

Aansprakelijkheid in sport & spel

Als u in een sport- en spelsituatie letsel oploopt, gelden andere regels dan in het normale aansprakelijkheidsrecht.

Overlijdensschade

Het verlies van uw dierbare door de fout van iemand anders is verschrikkelijk. De dood hoort bij het leven, maar als dit voorkomen had kunnen worden wordt rouw rauw.


EMDR

EMDR is een therapie voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Als gevolg van zo’n gebeurtenis kun je last krijgen van lichamelijke en (heftige)
emotionele reacties.

Herstelcoaching

Naast de financiële en lichamelijke gevolgen kan een ongeval of het meemaken van een medische fout ook emotionele, sociale en psychische impact hebben.

Laatste nieuws

VanWW in de media