Ons team

Geertruid van Wassenaer

Geertruid van WassenaerPartner, Letselschadeadvocaat en Mediator

Ik ben werkzaam in de advocatuur sinds 1986. Vanaf het begin heb ik mij bezig gehouden met verzekeringsrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding. Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Beer Advocaten, heb ik in 2014 samen met Evert Wytema mijn eigen kantoor opgericht.

Meer weten?

Evert WytemaPartner en Letselschadeadvocaat

In 1986 ben ik samen met Geertruid beëdigd als advocaat. Onze wegen kruisten in 2004 als letselschadeadvocaten. De afgelopen tien jaren heb ik mij gespecialiseerd in de afwikkeling van vliegtuigongevallen.

Meer weten?

Pauline WoudenbergLetselschadeadvocaat

In 2014 ben ik bij Van Wassenaer Wytema begonnen: eerst als juridisch medewerker en vanaf 2015 als advocaat. In 2018 en 2019 was ik bestuurslid van de Jonge Balie Noord-Holland. In 2019 heb ik de Grotius opleiding Personenschade afgerond en sinds juni 2020 ben ik aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Meer weten?

Clara TilanusAdvocaat

Voor onze cliënten, die het slachtoffer zijn van ernstige, soms zelfs traumatische gebeurtenissen, vind ik professionele begeleiding gecombineerd met persoonlijke aandacht heel belangrijk.

Meer weten?
Clara

Sabine GigengackHerstelcoach, (basis)psycholoog en ondersteuning

Het mooie aan ons kantoor vind ik dat we de cliënt op verschillende vlakken kunnen ondersteunen omdat we meerdere disciplines in huis hebben.

Meer weten?