Wij nemen afscheid van onze office manager Sarien van der Weij

Na een samenwerking vanaf het eerste uur, nemen wij per 1 oktober a.s. afscheid van onze zeer gewaardeerde collega Sarien. Zij solliciteerde in december 2013 op deze functie en werd onmiddellijk aangenomen. Ze zette op professionele wijze de organisatie van ons kantoor op de kaart en functioneerde voor ons als een spin in het web, terwijl ze voor onze cliënten zeer toegankelijk was en hen een luisterend oor wist te bieden. Zo stond zij aan de wieg van de opbouw van ons kantoor. Samen met Sarien  kijken we terug op haar loopbaan bij Van Wassenaer Wytema

Sarien hoe kijk je terug op de tijd dat je bij ons hebt gewerkt?

Ik heb me vanaf het begin heel erg thuis gevoeld. We hebben op een hele fijne manier samen gewerkt de afgelopen jaren. Ik heb heel veel geleerd mede door de opleiding licht letsel die ik heb mogen volgen, maar zeker ook door de samenwerking met Evert en Geertruid.

Kun je je eerste werkdag nog herinneren?

Mijn eerste werkdag was op 2 januari 2014. Het was een goed begin van dat nieuwe jaar. De samenwerking verliep vanaf het begin heel prettig.

Wat is de grootste verandering geweest?

De verhuizing naar het nieuwe kantoor waar we met zijn allen heel hard aan hebben gewerkt en waar iedereen weer snel zijn plek kon vinden.

Kun je met ons de allerleukste anekdote delen?

Er is niet echt een anekdote die direct bij me boven komt, maar in zijn algemeenheid kan ik wel zeggen dat we altijd veel plezier hebben gehad en ook veel hebben gelachen.

Hard werken onder moeilijke omstandigheden….wat is jouw geheim?

Het is niet echt een geheim maar meer een vanzelfsprekendheid voor mij wanneer je dit werk doet wat zo belangrijk is. Je probeert het beste te doen voor de mensen die het betreft. En iedereen werkt hard en zet zich volledig in om het beste resultaat te behalen.

Tot slot, heb je nog een boodschap voor je collega's?  

Ik heb hele fijne jaren met jullie gehad, enorm veel van jullie geleerd en wens jullie het allerbeste voor de toekomst.

Terug naar het overzicht
Voormalig office manager Sarien van der Weij