Pauline Woudenberg

Een ongeluk kan iemands leven ontwrichten. Wat werken met letselschadeslachtoffers bijzonder maakt, is dat iedereen op een geheel eigen manier met zijn of haar verlies omgaat. Van een advocaat vereist dit een betrokken, vindingrijke en vasthoudende aanpak. Ik wil ervoor zorgen dat slachtoffers zo goed mogelijk de draad van hun leven weer kunnen oppakken. 

Aangezien cliĆ«nten na een ongeval te maken kunnen krijgen met sociale zekerheidskwesties, kunnen zij hiervoor ook bij mij terecht. Ik sta hen bijvoorbeeld bij in bezwaar- en beroepsprocedures nadat de WIA-aanvraag of de aanvraag voor een sociale voorziening is afgewezen. 

In 2014 ben ik bij Van Wassenaer Wytema begonnen: eerst als juridisch medewerker en vanaf 2015 als advocaat. In 2018 en 2019 was ik bestuurslid van de Jonge Balie Noord-Holland. In 2019 heb ik de Grotius opleiding Personenschade afgerond en sinds juni 2020 ben ik aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Verder publiceer ik regelmatig op mijn vakgebied en ik ben medeauteur van het Handboek Personenschade (hoofdstuk: Eigen schuld en medeaansprakelijkheid).

Lid van LSA:


Terug naar het overzicht